Muurling - mobiliteit

Gaaan® en het belang van een onafhankelijk adviseur

Wij hebben ons adviesdomein uitgebreid! Vanaf nu bieden wij op maat gemaakt, onafhankelijk financieel advies over mobiliteit. Van elektrische auto’s voor private lease, tot het gemak van zakelijk leasen.

Voordelen van Gaaan® voor jou

  • Advies door een vertrouwde adviseur
  • Een auto die past bij jouw financiële plaatje
  • Goede aanbiedingen en snel leverbaar
  • Levering van bijna elk merk in Nederland
  • Speciale wensen en maatwerk mogelijk
  • Aanbod van diverse leasemaatschappijen, dealers en meerdere importeurs

Financieel verantwoorde mobiliteit

Een auto leasen is voor veel mensen nieuw, maar het is eigenlijk heel simpel: je betaalt iedere maand een vast bedrag en rijdt de auto die je graag wil. Door het vaste maandbedrag zijn er geen kosten als er bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of reparaties plaats moeten vinden. Naast je huidige financiële situatie, is het belangrijk om naar je toekomstplannen te kijken, bijvoorbeeld een toekomstige hypotheek bij het kopen van een huis. Jouw wensen en mogelijkheden staan bij onze erkende adviseurs centraal. Door het onafhankelijke advies, zorgen zij dat jij een financieel verantwoorde keuze maakt.

Private lease & zakelijke lease

Ons gevarieerde aanbod is zorgvuldig samengesteld door de experts van Gaaan®. Zij hebben dagelijks contact met verschillende grote leasemaatschappijen, dealers en diverse importeurs. Zo houden zij de beste deals en aanbiedingen in de gaten. Naast private lease kunnen onze adviseurs helpen bij zakelijke Lease.

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over Gaaan® of over private lease? Neem contact op met een van onze erkende adviseurs voor vrijblijvend en onafhankelijk advies of kijk voor meer informatie op www.Gaaan.nu.

Stel ons gerust uw vraag