Anne Muurling op de fiets door Harlingen

Abonnementen

Heeft u er plezier in uw financiële zaken te regelen, of ziet u er tegen op? Uw verzekeringen, jaarlijkse belastingaangifte, hypotheek, levensverzekering en wat al niet meer?

Wanneer u wilt helpen wij u daarbij. Hoe we u helpen bepaalt u zelf. Of het nu gaat om schade advies, financieel advies of fiscaal advies, we hebben voor u een abonnement op maat. Afhankelijk van uw wensen nemen we u meer of minder zorgen uit handen. En welk abonnement u ook afneemt. Wij dienen uw belang en denken met u mee.
Hebt u nog vragen? We komen graag naar u toe om kennis te maken en onze diensten aan u toe te lichten.
Overzicht abonnementen

Hoe vindt u de hypotheek die het beste bij u past en blijft passen, zodat u nu én in de toekomst met plezier en zonder financiële zorgen kunt leven? Wij denken met u mee, adviseren u en waarschuwen u voor de risico’s die u tegenkomt.

Lees meer ...

Met schade loopt u een financieel risico. Welke risico's kunt u zelf dragen, welke risico's dekt u beter af. Wij inventariseren uw risico, adviseren u en regelen voor u de verzekeringen die bij uw situatie passen.

Lees meer ...

Hoe richt u uw financiële huishouden zo in dat u nu én in de toekomst met plezier en zonder financiële zorgen kunt leven? Wij denken met u mee, adviseren u en waarschuwen u voor risico's.

Lees meer ...

Gruwt u van de jaarlijkse aangifte van uw inkomstenbelasting en de lastige regeltjes van de toeslagen? Neem een abonnement op ons fiscaal advies, en wij nemen uw zorgen uit handen.

Lees meer ...

Download de voorwaarden

Voorwaarden service abonnement

Stel ons gerust uw vraag