Worden uw verzekeringen duurder?

Alles wordt ieder jaar duurder, ook verzekeringen. Maar bij de ene verzekeraar gaan de premies harder omhoog dan bij de ander. En als de premieverschillen groter worden, bent u dan bij uw huidige verzekeraar wel goed af? Wij checken het voor u en zoeken dan ook uit of u ergens anders een betere dekking kunt krijgen.  

Zakenman draagt ??op zijn rug een stapel muntstukken
Nieuws
Datum: 12-11-2020

Als financieel adviseur raden wij u aan om regelmatig uw bedrijfsverzekeringen door ons te laten checken. Premies gaan immers ieder jaar omhoog en het kan best zijn dat u op een gegeven moment bij een andere aanbieder goedkoper uit bent. Maar niet alleen de premies wijzigen, verzekeraars veranderen ook hun voorwaarden en hun preventie-eisen. Het loont daarom de moeite om uit te zoeken of u bij een andere verzekering een betere dekking heeft. 

Veranderingen in uw bedrijf 

Zelfs als premies en voorwaarden overal gelijk blijven, is een regelmatige check belangrijk. Want veel verzekeringen zijn maatwerk. Zodra er iets verandert in uw bedrijf, veranderen ook uw risico’s. U heeft uw bedrijfsactiviteiten uitgebreid, een nieuwe klantenkring gevonden of gaat u exporteren. U heeft flink ingezet op digitalisering of nieuwe preventieve maatregelen getroffen. U heeft nieuwe mensen aangetrokken of er zijn juist ontslagen gevallen. Al die veranderingen doen iets met uw risico’s. 

Nieuwe risicoanalyse 

Wij onderzoeken of uw verzekeringen nog goed aansluiten op de veranderde risico’s in uw bedrijf. We gaan samen met u opnieuw na welke schade kan ontstaan, hoe groot dat risico is en wat de impact is op de voortgang van uw bedrijf. Vervolgens bespreken we met u welke risico’s u zelf (deels) kunt dragen en  welke u beter kunt verzekeren. Het kan ook zijn dat het serviceniveau en de expertise van een andere verzekeraar beter bij uw wensen passen. Daar letten we uiteraard ook op.

Bedrijvenpakket 

Waar wij ten slotte naar kijken, is of u beter uit bent met een bedrijvenpakket. Daarmee zijn de meest voorkomende bedrijfsverzekeringen op één polis gezet. Wij stemmen de dekkingen zorgvuldig af op de verzekeringsbehoeften van uw bedrijf en checken of risico’s niet op verschillende plekken zijn verzekerd. Zo heeft u geen overlap of lacunes meer in de dekkingen. Het bedrijvenpakket heeft ook een belangrijk financieel voordeel: u kunt een pakketkorting krijgen die oploopt naarmate er meer verzekeringen in het pakket zitten.

Alles goed geregeld 

Wacht niet tot het te laat is, maar laat uw verzekeringen regelmatig door ons doorlichten. Neem daarvoor contact op met ons kantoor. Omdat we beschikken over een overzicht van verzekeringsproducten bij verschillende verzekeraars, kunnen we snel een passende offerte aanvragen. Uiteraard zorgen wij voor de administratie, zodat alles vlot en netjes afgehandeld wordt.  

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.